Translate

miercuri, 6 februarie 2013

Februarie cu clabuci de sapun natural

Anuntam zilele trecute pe pagina noastra de facebook o promotie delicata, hidratanta, parfumata si aromaterapeutica. Pana azi v-am lasat sa va delectati cu ciocolata belgiana, iar acum va intampinam cu sapunurile 100% naturale de la Jovis Homemade Beauty. Noi ne-am indragostit de ele (asta insemnand ca ne spalam pe maini din jumatate in jumatate de ora de drag) si ne-am gandit sa va bucuram si pe voi incepand de azi si pana pe 9 martie. Asadar intre 06.02-09.03 va oferim CADOU un sapun 100% natural marca JOVIS la alegere pentru fiecare comanda care contine minim un parfum full-size Les Essences D'Amelie.
Mentiuni:
1. Promotia nu se cumuleaza cu cea cu praline de ciocolata belgiana (trebuie sa alegeti una dintre cele doua)
2. Transportul produselor se face prin curier rapid indiferent de valoarea comenzii.
3. Sortimentele de sapun din care puteti alege: Bunatati din Stup, Cinnamon&Orange, Sea Breeze, Secret garden, SOS Cellulite, The Purifier.
Va asteptam cu drag.

Rasfatati-va dragostea cu lux decandent si parfum natural

Cineva spunea candva ca iubirea este cea mai limpede oglinda in care Il vezi pe Dumnezeu. 

In zilele noastre ne traim viata in mare viteza, purtam victorii si infrangeri dar cand ne amintim de iubire totul capata un alt sens.
E posibil sa nu ne amintim ce am facut acum 5 ani intr-o anumita zi dar cu siguranta ne amintim ziua in care ne-am intalnit sufletul pereche. Si usor, ni se perinda prin fata ochilor amintiri care atunci ne misca profund. 

Si pentru ca iubirea intradevar este cel mai coplesitor sentiment de care suntem capabili, merita sa o sarbatorim. 

Lasati totul deoparte si petreceti timp doar cu persoana iubita. Dedicati-va in totalitate ei, iubiti-va si rasfatati-va. 

Iar noi va propunem sa o faceti cu parfum natural si ciocolata belgiana...

www.les-essences-damelie.ro