Translate

joi, 24 ianuarie 2013

Despre cel mai bio-glamouros boutique: Kzarinne.ro

Acum cativa ani cand eram mititica, nestiutoare (si nemaritata sau cu vreun gand adiacent maritisului :))) si am pasit timida in lumea asta mare a internetului, nici prin cap nu mi-a trecut ca datorita pasiunii mele pentru aromaterapie, parfumuri si viata sanatoasa am s-o cunosc pe cea care avea sa-mi tina lumanarea :)) in fata altarului si sa fie acolo cand spun "Da". Ei, bine, se pare ca viata ne pregateste multe surprize si ne poarta pe drumuri nebanuite. Cum multi dintre voi stiti deja, este vorba despre Raluca aka Kzarinne

In vremea aceea de demult, Ralu avea un blog despre de toate :) Scria atat de haios de radeam tinandu-am de burta la fiecare postare a ei. Ulterior am inceput sa conversam pe mess :))) apoi pe facebook, apoi ne-am intalnit. Si tare ne-am mai placut. A urmat cererea in casatorie iar ideea de a ne inrudi spiritual a venit ca o urmare fireasca a prieteniei noastre. Si si-a luat rolul de nasa intr-atat de serios incat acum ma obliga sa-i spun "sarutmana, nasa" :)))))))))))))))))
Nu va mai povestesc despre nunta ca nu mai termin pana maine dar ce pot sa va spun e ca au fost cea mai populara pereche (dupa miri, of course:)) 

Ea, despre ea insasi, spune ca: "The girl next door with a twist. Addicted to a natural and honest lifestyle, promoting the organic in beauty. In love with my significant other, cats, oranges, pistachio green and Bora Bora. Forever 21." 

Iar eu sunt total de acord cu ea. Se intampla rar sa gasesti un om atat de pasionat si dedicat vietii echilibrate si sanatoase. 

Bineinteles ca pasiunea ei pentru natural a adus-o si pe Raluca in pozitia de a-si deschide propriul magazin de produse bio si 100% naturale. Asa a luat nastere Kzarinne Bio Boutique.  
Aici gasiti alimente si cosmetice bio sau 100% naturale alaturi de ingrediente cosmetice si alte delicii naturale. 
Eu am sa va vorbesc in special de gama de miere crema disponibila si de sucul de mere 100% natural obtinut prin stoarcerea merelor. 
Mierea. Oh, mierea. Nici nu stiu cu ce sa incep. Mierea Tartler din Kzarinne Bio Boutique este cea mai buna si cremoasa miere din lume. :)) Uitati-va si voi cum arata ! 

Aveti de ales intre mai multe sortimente: miere cu propolis, miere cu catina, miere cu ghimbir, miere cu vanilie, miere cu scortisoara: toate crude, neprocesate si cu un gust absolut divin. Noi o mancam cu clatite, cu salata de fructe sau pur si simplu ca atare cand avem pofta de ceva dulce. E printre putinele magazine online care o au in stoc si are cel mai bun pret. 
Pe langa asta, mai exista o specialitate cu miere numita Nucela, un amestec de miere, nuca si propolis de-ti lasa gura apa. Combinatia de nuca si miere face toti banii, imi aminteste de cozonacii mamei cu exces de nuca :)

On the other hand, de curand au imbogatit gama de alimente naturale cu sucurile Santerra. Stiti vorba aia: one apple per day keeps the doctor away? Well, cred ca nu gresim nimic daca inlocuim marul cu sucul de mar, nu-i asa? :)
Sucurile Santerra sunt obtinute prin presare mecanica direct din fruct si nu contin nici un fel de adaos, apa, zahar, arome sau alte minuni chimice mai mult sau mai putin necesare. 
Preferatul meu este sucul de mere, prune si scortisoara. Este aromat, gustul dulce-acrisor este perfect balansat de aroma prunelor si poate fi consumat oricand pe perioada zilei. 
De sarbatori noi am topit 5 cutii a cate 3 L. Il preferam de 1000 ori apelor colorate din supermarket care se vand sub denumirea de suc. 

Acum dupa ce v-am facut pofta cu toate astea, va mai zic ca din decembrie parfumurile Les Essences d'Amelie troneaza frumos pe rafturile virtuale ale celui mai glam magazin. Au o categorie si un loc special si central doar al lor, drept urmare, in primele doua saptamani au ramas fara stoc la parfumul solid Amelie. Yes ! :))

Va invit sa-l vizitati, are o platforma noua, frumoasa, eleganta la fel ca si proprietara lui.