Translate

joi, 10 ianuarie 2013

Parfumurile naturale Les Essences d'Amelie pe Sideris.ro

Primele mele tangente cu lumea bio au fost in urma cu cativa ani, pe vremea cand eram studenta si pierdeam vremea online cat era ziulica de lunga. Fara sa cunosc aspecte despre ingredientele nocive din cosmeticele conventionale simteam totusi ca ceva nu e in regula cu sampoanele pe care le foloseam. 

Asa ca m-am pus sa caut "ceva" natural pentru parul meu mai mult decat foarte pretentios. Si n-a durat mult pana cand am descoperit Sideris.ro, un magazin online cu produse de ingrijire bio, atent selectionate care pareau sa fie raspunsul la toate framantarile mele legate de produsele cosmetice pe care le foloseam. Ulterior am descoperit si blogul suport al magazinului care e plin de informatii si retete folositoare pentru o viata sanatoasa. 

Bineinteles, nici prin gand nu mi-a trecut ca eu si Cristina, fondatoarea Sideris vom deveni prietene dar uite ca s-a intamplat. Este o placere sa te inconjori de oameni frumosi, de calitate care fac lucruri la fel de frumoase. 
Sideris.ro este printre primele magazine online de profil din Romania, are vechime de peste 4 ani in domeniul produselor cosmetice bio si a facut mii de clienti multumiti. Sunt extrem de prompti, livreaza rapid, au un serviciu clienti exceptional iar incepand cu luna decembrie a anului trecut, gazduiesc parfumurile Les Essences d'Amelie. 
Nu putem sa fim decat foarte mandri de aceasta colaborare excelenta si sa va invitam sa le vizitati "casuta". 


Veti gasi marci consacrate international ca 100% Pure Cosmetics, Akoma, Essential Care, precum si branduri romanesti de care suntem foarte mandri: Olivo, Mayam, Reverto

Enjoy !