Translate

miercuri, 28 decembrie 2011

Ce parfumuri folosesc

De cand cu Les Essences d'Amelie, aproape toti oamenii care stiu cu ce ma ocup ma intreaba daca port parfumurile care le fac. Da, uneori le port. La inceput le purtam exclusiv dar lucrurile s-au mai schimbat intre timp. Inception e preferatul meu, urmat de Jasmin si Petite Anais. Dar odata cu trecerea timpului si a ambalarii manuale a zeci de litri de parfum all by myself, m-am cam saturat de aceleasi mirosuri. Ce-i prea mult, strica :). Oricum m-am panicat acum vreo 2 saptamani ca aveam impresia ca nu mai simt iasomia de la atata ambalat de solide. Asa ca le port doar cand mi se face dor sau am o anumita stare pentru ele. 

Cand lucrez, nu folosesc absolut nici un parfum ca sa nu-mi denatureze perceptia asupra uleiurilor esentiale. In rest, ma parfumez in functie de dispozitie cu parfumuri mai mult sau mai putin naturale :) I'm a sinner, I know.

Printre iubirile mele eterne se numara: Angel-Thierry Mugler, Armani Code for Women, L'Air du Temps-Nina Ricci. Parfumurile astea le-am intalnit in cei mai frumosi ani din viata mea de pana acum si vor ocupa mereu un loc special in inima mea (alaturi de primele mele creatii, bineinteles:)

Mai multe despre ele, pe noul blog exclusiv despre parfumuri la care lucrez :)

Stay tunned.