Translate

joi, 6 octombrie 2011

Spray pentru a te mentine treaz si alert la volan



De fiecare data cand ma uit la stiri si vad accidente de masina mi se face pielea de gaina. Mi se pare cumplit sa te trezesti dimineata, sa te indrepti catre locul de munca sau catre o anumita destinatie mai indepartata si sa nu stii daca te mai intorci. Conform statisticilor politiei, o mare parte din accidente se datoreaza oboselii si neatentiei soferilor. Bine, eu nu-mi imaginez cum naiba poti sa adormi la volan dar se pare ca se intampla din ce in ce mai des. 
Si uite ca exista un remediu pe baza de uleiuri esentiale simplu si foarte la indemana mai ales pentru cei care se intorc acasa seara tarziu:

-17 picaturi ulei esential de lime
-17 picaturi ulei esential de patchouli
-60 ml apa distilata
Intr-un recipient cu pulverizator se amesteca uleiurile esentiale cu apa distilata. Se agita energic inainte de fiecare folosire. Puteti sa-l pastrati in torpedou ferit de lumina si caldura puternica. Este un minunat car freshner si in acelasi timp va mentineti atenti si vigilenti atunci cand conduceti, fie ca e dimineata si sunteti inca adormiti, fie ca va intoarceti obositi de la munca. 

Pi.Es: Uleiurile esentiale (alaturi de multe alte minunatii pentru o frumusete naturala) puteti sa le cumparati de la kzarinne.ro folosind codul DIANA si beneficiati de o reducere de 5%. Spor la cumparaturi.